Objektsida | Visa föremålsbild

Sidan visa föremålsbild presenterar information om en enskild bild eller ett katalogkort. Här ser du även information om de föremål som finns i bilden. Klicka på bilden för att se den i en större version.

Sidan redovisar information om bilden och dess föremål uppdelad på flikar. Redovisningen sker i två varianter - om bilden innehåller ett föremål visas informationen om föremålet i ett formulär. Om bilden innehåller flera föremål visas en tabell med föremål som finns i bilden.

Till höger om flikarna finns en spalt som visar användargenererat innehåll:

Fliken föremål

Sidan redovisar fakta om föremålet i bilden. För mer information se sidan Visa föremål. Om det finns flera föremål i bilden visas en lista.

Fliken Info om fotografi

Om du klickat på fliken visas informationen om bilden:

Fliken användarinformation

Här presenteras information som skapats av er användare i tjänsten Mina samlingar. Användare kan skapa:

Meny och navigation

Länk till objektet

Om du ska länka till objektet från en extern sida ska du använda den länk som finns angiven på objektet.

Rapportera problem

Klicka på länken om det finns några problem med att visa sidan eller om det finns förslag till rättningar av informationen kring föremålet eller dess bildkopplingar. Ett rapporteringsformulär visas. Ange ditt namn, din e-postadress. Välj sedan vilken typ av meddelande du vill lämna - rättning av information, tekniskt problem eller synpunkter och tips. Skriv meddelandet i fältet beskrivning. Ange sedan noggrannt var ett eventuellt problem uppstod eller var du föreslår en ändring. Systemet har försökt att automatiskt identifiera sidan. Tryck sedan på knappen Skicka för att sända in meddelandet till registeransvarig vid Historiska museet.

Du kan också skicka e-post till registeransvarig med synpunkter och felrapporter (gärna med en skärmdump, skärmbilden som en bifogad bildfil, som visar fel som är komplicerade att beskriva). För att skicka e-post till registeransvarig, klicka på länken längst ner på sidan. Läs mer om felrapportering under sidan Rapportera problem.