Fakta | Rapportera problem

I formuläret rapportera problem kan du rapportera problem, föreslå rättningar av informationen, komma med synpunkter och lämna tips på förbättringar och ställa frågor kring söktjänsten och dess information. Gör så här:

1. Ange om du så önskar ditt för- och efternamn.

2. Ange din e-postadress. Så vi kan kontakta dig om vi behöver mer information och vi kan skicka ett svar. Obligatoriska uppgift.

3. Välj sedan vilken typ av meddelande du vill lämna

4. Skriv meddelandet i fältet beskrivning. Var utförlig.

5. Ange sedan noggrannt var ett eventuellt problem uppstod eller var du föreslår en ändring. Systemet har försökt att identifiera sidans namn automatiskt .

6. Tryck sedan på knappen skicka för att sända in meddelandet till registeransvarig vid Historiska museet.

7. När registeransvarig läst igenom ditt meddelande skapas ett automatiskt genererat svarsmeddelande som skickas till dig per e-post. Ditt meddelandes ärendenummer framgår av e-posten och kan användas för att hålla reda på flera felrapporter.

8. När ditt meddelande behandlats får du ett personligt svar av registeransvarig per e-post.

Du kan också skicka e-post till registeransvarig med synpunkter och felrapporter gärna med en skärmdump som en bifogad bildfil, som visar fel som är komplicerade att beskriva. Du sparar en skärmdump genom att när du står på den sida som du vill kopiera, trycka på knappen Alt + PrntScrn (om du arbetar i Windows). Klista in skärmdumpen i ett ordbehandlingsdokument som du bifogar din e-post. För att skicka e-post till registeransvarig, klicka på länken här eller längst ner på sidan.