Mina listor

I sidan Mina listor kan du hantera och administrera dina olika sorters listor. Listorna kan du använda för att spara länkar till objekt i databasen. Du väljer en lista och trycker på knappen OK för att visa en lista. Det finns tre sorters listor i Mina samlingar:

Spara i listor

Det finns flera metoder att spara objekt till sina listor:

Du kan radera objektreferenser från en lista genom att bocka för objekten i listan och välja Radera längst ner till höger i listan.

Visa listor

Välj en lista i listväljaren och tryck på knappen OK för att visa listan. Information om listan visas under fliken:

Välj sedan en flik för att visa objekt av olika kategorier (bild/dokument, föremål, gravar, fyndplatser). Vilka flikar som visas beror på vilka objektkategorier som du tidigare sparat i listan.

Objekten listas under fliken med:

Använd listan

Beroende på val av kategori ges olika möjligheter att använda listan:

Administrera listan