Mina samlingar | Användarvillkor (1.01; 2009-03-18)

Ja, jag vill registrera ett konto i tjänsten Mina samlingar som tillhandhålls av Statens historiska museer (SHMM).

Jag förbinder sig att lämna rätt och uppdaterad information om sig själv och att inte att registrera mer än ett konto.

Den information som jag skriver och skickar in till Mina samlingar (som taggar, tips, kommentarer och rättningsförslag) ska inte innehålla:

Om du kommenterar information ser vi gärna:

Ser du tveksamma inlägg så ser vi gärna att du meddelar detta till registeransvarig@historiska.se.

Din information publiceras utan att godkännas först och SHMM övervakar och granskar informationen i enlighet med Lag (1998:112) om ansvar för elektroniska anslagstavlor. Detta innebär att SHMM regelbundet granskar och vid behov döljer eller raderar information som bryter mot denna lag eller tjänstens regler.

Du själv kan radera information från tjänsten som du skapat.

SHMM har rätt att efter en varning stänga av en användare som inte följer tjänstens regler.

Frågor om användarkonto och regler ska vändas till registeransvarig@historiska.se.

Mina samlingar använder Cookies. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på webbplatsen. Du kan stänga av cookies i din webbläsare men då kommer inte vissa funktioner i tjänsten (som att komma ihåg inloggningsuppgifter) att fungera.

Genom att godkänna villkoren ger jag SHMM rätt att lagra och använda den information som jag skapar (som taggar, tips och kommentarer) i tjänsten Mina samlingar inom ramen för Sök i samlingarna och andra relaterade tjänster på Internet. Din information kan även komma att förmedlas till eller indexeras av andra tjänster (som K-samsök eller webbsökmotorer).

SHMM förbinder sig att inte sprida information om dig (som namnuppgifter och din e-postadress) till tredje part.

Jag godkänner och accepterar villkoren genom att kryssa i rutan Godkänn användarvillkor i registreringssidan.