Tips | Anteckningar

Du som är inloggad i Mina samlingar, själv lägga in anteckningar eller kommentarer till aktuellt objekt. Anteckningen kan vara 500 tecken lång. I en anteckning kan du själv bidra med information som är mer omfattande än vad som ryms inom taggarna. Tänk på att anteckningarna kan läsas av alla.

Vad kan du använda anteckningar till?

Vad kan andra användare göra med anteckningarna?

Gör så här för att lägga till en anteckning

Tryck på knappen Lägg till... Ett formulär öppnas där du kan skapa tips av olika sorter till aktuell objekt.

1. Välj fliken av anteckningar.

2. Skriv in din anteckning eller kommentar till objektet

3. Klicka på knappen Granska.

4. Om anteckningen ser ut som den ska: Klicka på knappen Spara. Anteckningen sparas då i databasen.

5. Klicka sedan på knappen Stäng för att stänga formuläret.