Taggar

En användare som är inloggad i Mina samlingar kan själv ange nyckelord, 'tagga', objekt för att göra dem lättare att hitta för sig själv eller andra.

Taggarna skrivs in och sparas i ett litet formulär för till höger på en objektsida (för ett föremål, en bild, en fyndplats och en Birkagrav). Lägg till en tagg genom att skriva in nyckelordet i rutan och klicka på Lägg till för att spara.

Taggar är en fri form av beskrivning där du kan lägga till nyckelord ganska fritt. Vill du ha mer stringens i hur du och andra ska använda begrepp, kan du skapa specialtaggar.

Vad kan du använda taggarna till?

Vad kan andra användare göra med taggarna?