Mina samlingar - delaktighet i Sök i samlingarna

Som inloggad användare i Sök i samlingarna får du möjlighet att använda ett antal spännande funktioner som gör att du kan arbeta effektivare och vara mer delaktig i de samlingar som Historiska museet förvaltar åt dig. Tjänsten heter Mina samlingar och du kan bidra med information till nytta för dig själv och andra, lättare hålla reda på viktig information och hjälpa till att rätta fel och föreslå tillägg till databasen. Mina samlingar är utvecklad i Webb 2.0-anda.

Det är enkelt att ansluta sig till Mina samlingar och bli en användare i Sök i samlingarna:

1. Läs användarvillkoren.

2. Registrera dig med ditt namn och din e-postadress och ett fåtal andra uppgifter. Mina samlingar skickar ett mail till din adress som du ska bekräfta.

3. Bekräfta att du är ägare till din e-postadress genom att klicka på länken i e-posten.

4. Logga in genom att ange din e-postadress och ditt lösenord.